Subscribe to our newsletter

Biography

Future Faces Model Management was founded in 2008 as a boutique agency. Home based in beautiful open-minded Amsterdam and globally orientated on the high fashion market. Worldwide extensive connections with the most prominent agencies and networking abilities provide a good launch point and many opportunities for a successful international modelling career. Future Faces maintains a highly selective and varied representation of models to provide the upmost individual focus and personalized service to benefit professional and personal development.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact Info

info@futurefaces.com
+31 20 6247500

Accounting 

accounting@futurefaces.com

Address (we have moved)

Future Faces.
Amstelstraat 31

1017 DA Amsterdam
The Netherlands

Terms & Conditions

Dutch.pdf. / English.pdf

 

Future Faces heeft The Model’s Health Pledge getekend en maakt onderdeel uit van dit netwerk. Wij committeren ons aan twaalf beloften over het verbeteren van de gezondheid van modellen, en we streven naar zo gezond mogelijke werkomstandigheden voor iedereen die werkzaam is in de modellenbranche

Become a model

Model zijn is topsport! Een succesvolle modellencarrière slaagt alleen met de juiste mix van talent, karakter, houding, looks, professionaliteit én inzet. Daarom besteedt het ervaren team van Touché Models veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en advisering. Zo hebben wij intern een gym met een personal trainer en voedingscoach, maar je kunt ook bij ons terecht voor adviezen op het gebied van een gezonde levensstijl, huidverzorging, presentatie, catwalk trainingen, workshops social media en financiële ondersteuning.

We werken samen, met elkaar, om jezelf en jouw carrière alle aandacht te geven die nodig is.

Mail minimaal 1 portret zonder make up en 1 totaal shot in bikini. Vermeld je leeftijd, lengte en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken en dan nemen we contact met je op.

  Lengte Leeftijd Maat
Eisen 172-180 (of nog in de groei) 14-19 34-36

 

Waarschuwing werving modellen via Future Faces!
Wij vinden het belangrijk iedereen te waarschuwen voor oplichters die op het internet actief zijn en zich ten onrechte voordoen als scout of vertegenwoordiger van Future Faces. Er zijn een aantal freelancers die voor ons scouten maar om ervoor te zorgen dat jij niet de dupe wordt van bedrog, let dan op het volgende:

Als je in contact komt met iemand die beweert voor Future Faces te werken, reageer dan niet meteen, maar bel eerst naar 020 6247500 om zijn of haar identiteit te controleren.

Wij helpen je graag!

Klik hier om maximaal 4 foto's te versturen, of sleep foto's in dit vak.